Actuele rentestanden
ACTUELE Rentestanden

Als je een hypotheek wil afsluiten of je huidige hypotheek wil oversluiten, wil je natuurlijk weten hoe het staat met de actuele hypotheekrente. In dit overzicht vind je de actuele hypotheekrente van alle aanbieders waar Regio Advies Groep Dussen een hypotheek van kan aanbieden.

Wil je een passend advies over de huidige hypotheekrentes? Neem dan contact met ons  op, wij helpen je graag! Je hypotheekadviseur in Altena.

Hypotheekrente vergelijken

Wist je dat je flink kunt besparen op je hypotheek? Dit komt omdat er meer dan 35 verschillende hypotheekverstrekkers zijn, met allemaal andere hypotheekrentes en voorwaarden. Zelf zoeken naar de best passende hypotheek met de laagste rente is haast onbegonnen werk.

Gelukkig maken wij het je een stuk makkelijker. Bij ons vergelijk je namelijk een ruim aanbod hypotheken op basis van laagste rente en voorwaarden. Geef aan of je een lineaire hypotheek wilt of een annuïtaire hypotheek en hoeveel jaar je de rente vast wil zetten. Wij tonen je dan een duidelijk overzicht waarin je gelijk ziet welke hypotheek voor jou het meest voordelig is.

Daarom hypotheekrente vergelijken

Een huis kopen is al duur genoeg. Bespaar daarom op je hypotheek door te kiezen voor de laagste hypotheekrente en beste voorwaarden.

Wij zetten alle hypotheken netjes voor je op een rij, gesorteerd op de laagste rente. Daarnaast zie je aan de hand van je hypotheekbedrag hoeveel de hypotheek je elke maand kost. Dit overzicht pas je vervolgens helemaal naar je eigen voorkeur aan en zie je eenvoudig hoeveel voordeliger je uit komt.

Zo vind je de laagste hypotheekrente

Lage hypotheekrentes zijn natuurlijk fijn, maar er hebben meer elementen invloed op de hoogte van je hypotheekrente. Kijk daarom kritisch naar de volgende voorwaarden, je zit er tenslotte een lange tijd aan vast:

  1. Hypotheekvorm
  2. Variabele of vaste hypotheekrente
  3. Boetevrij extra aflossen
  4. Hypotheek meenemen bij verhuizing