Beheerd beleggen

Beheerd beleggen

Met Beheerd Beleggen bouw je vermogen op via beleggingsfondsen op een online beleggingsrekening. Daarbij belegt de bank voor jou. Dit doen zij op basis van vastgestelde modelportefeuilles. De bank beslist uit welke beleggingsfondsen deze portefeuilles worden opgebouwd. De modelportefeuilles bestaan uit een combinatie van bijvoorbeeld aandelenfondsen en obligatiefondsen. Elke modelportefeuille heeft zijn eigen verdeling. Hierbij houden zij rekening met je persoonlijke situatie, zoals het risico dat je wilt en kunt  dragen. Het resultaat dat hiermee wordt behaald, is voor jouw rekening en risico.

Je kunt al starten met een inleg vanaf € 50,- per maand of een eenmalige inleg vanaf € 1.000,-!

Lifecycle-methode

Met beleggen loop je risico. Met de lifecycle-methode binnen Beheerd Beleggen nemen we steeds minder risico met de beleggingen naarmate je dichter bij de doeldatum komt. De doeldatum is de datum waarop je wilt beschikken over jouw vermogen.

Beleg je voor een bepaald doel zoals aanvulling op je pensioen of de aflossing van uw hypotheek? Dan passen wij de lifecycle-methode altijd toe. Naarmate de einddatum van uw beleggingsdoel dichterbij komt, nemen onze beleggingsexperts steeds minder risico. Als je niet voor een specifiek doel belegt, kun je de lifecycle-methode zelf aan- of uitzetten.

Meer weten…

Beheerd Beleggen is een vermogensbeheerproduct voor iedereen die meer uit zijn spaargeld wil halen, maar zelf weinig kennis heeft van beleggen. Bij Beheerd Beleggen besteed je het beleggen uit aan de beleggingsexperts van Nationale-Nederlanden Bank. Zij beleggen op een manier die bij je past. En je kunt vermogen opbouwen voor bijvoorbeeld een aanvulling op je pensioen, aflossing van de hypotheek of studie van je kind zonder dat je er zelf dagelijks mee bezig hoeft te zijn.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!