Jouw hypotheek bij Regio Advies Groep Dussen

De rente is historisch laag. Benieuwd of  de maandlasten van je hypotheek naar beneden kunnen? Afhankelijk van je persoonlijke situatie zijn er diverse mogelijkheden om van deze lage rente te profiteren. Je hypotheek oversluiten, verhuizen of rentemiddeling zijn veel besproken mogelijkheden. Ook voor starters is het een ideaal moment om een eerste huis te kopen. Regio Advies Groep Dussen is volledig onafhankelijk en biedt een uitstekende service. Wij denken graag met je mee!

Gratis oriëntatiegesprek

Heb je berekend welk bedrag je kunt lenen en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met een adviseur. Dan breng je straks met een zeker gevoel een bod uit.

Documenten meenemen

Om een passend advies te geven hebben we tijdens het adviesgesprek al een aantal documenten van je nodig. Zoals je loonstrook of werkgeversverklaring. Neem deze mee naar het gesprek.

Persoonlijke en deskundige adviseur

Onze adviseurs helpen je graag. Vanaf het adviesgesprek begeleidt een persoonlijke adviseur je tijdens het hele proces.

Onze hypotheekadviseurs
Hypotheekadviseurs
Actuele rentestanden
ACTUELE Rentestanden

Als je een financiering wil afsluiten of je huidige hypotheek wil oversluiten, wil je natuurlijk weten hoe het staat met de hypotheekrente. In dit overzicht vind je de actuele hypotheekrente van de meeste aanbieders waar Regio Advies Groep Dussen een aanbod van kan doen.

Hypotheekinformatie
HYPOTHEEK informatie

Nadat je een woning hebt gezocht, gevonden en gekocht is het tijd om een financiering af te sluiten. Bij Regio Advies Groep Dussen doen we dat op de manier die het beste bij jou past. Hier lees je meer over de verschillende hypotheekvormen.

Maximale hypotheek
Maximale hypotheek berekenen

Benieuwd wat je kunt lenen? Bereken je maximale hypotheek aan de hand van je bruto jaarinkomen en dat van je partner. Uiteraard kun je ook vrijblijvend langskomen voor een persoonlijk adviesgesprek, de koffie staat klaar!

Onze aanbieders
Startershypotheek
Starter

Ga jij je eerste huis kopen? Dan is het goed om meer te weten over een startershypotheek. Een startershypotheek is een hypotheekvorm voor mensen die voor het eerst een eigen huis kopen. Uit welke vormen kun je kiezen? Wat is de beste startershypotheek? Wat is jouw maximale startershypotheek? Wij geven je graag advies!

Hypotheek oversluiten
Oversluiten

Bijna de helft van de mensen met een hypotheek kan voordeliger uit zijn door over te sluiten. Je financiering oversluiten kost geld, maar verdient zichzelf vaak weer terug. Er komt het een en ander kijken bij het oversluiten van je financiering. Wij geven je graag advies!

Ondernemershypotheek
Ondernemershypotheek

Ondernemen en een hypotheek. Het lijkt een lastige combinatie omdat je een flexibel inkomen heeft. Maar wist je dat je ook als ondernemer met personeel, zzp’er of freelancer bij ons in aanmerking komt voor een hypotheek? Met onze ondernemershypotheek van Regio Advies Groep Dussen vraag je als ondernemer net zo makkelijk en snel een hypotheek aan als ieder ander. Ook als je een startende ondernemer of zzp’er bent.

Tags: Hypotheek, hypotheekadvies, hypotheek altena, maximale hypotheek, persoonlijk, huis kopen, makelaar dussen, hypotheekvormen, hypotheekrente, advies, startershypotheek, NHG