RB_team_03
Barto
Barto
Eigenaar en persoonlijk adviseur

Barto vindt de kleinschaligheid en bereikbaarheid van het kantoor erg belangrijk. Je kunt bij hem terecht voor het complete pakket; van bankzaken tot verzekeringen en hypotheken. Barto staat voor je klaar!

Timo
200218RB-126-2
Persoonlijk adviseur

De volgende generatie Boiten staat al klaar. Timo begeleidt je graag van A tot en met Z. Met verzekeringen, bankzaken of andere financiële oplossingen. Hij gelooft in de kracht van een persoonlijk gesprek.

Laura
Laura
Medewerker binnendienst

Laura is inmiddels ook een vaste kracht op kantoor. Ze verzorgt je bankzaken en geeft kleur aan het kantoor. Daarnaast verzorgt ze ook de administratie en communicatie.

Peter
Peter
Medewerker binnendienst

Peter wordt door relaties vaak geprezen om zijn persoonlijke benadering en gezellige praatje. Hij neemt ruim de tijd voor het regelen van jouw bank-en verzekeringszaken.

Colinda
Colinda
Medewerker binnendienst

Colinda werkt sinds 2019 bij Regio Advies Groep Dussen en helpt je graag met het oplossen van schades, een passende verzekering voor het aangeboden risico. Het kantoor fleurt ze op met haar gezelligheid en een praatje.

BIANCA
Bianca
Medewerker binnendienst

Bianca werkt sinds 2020 bij Regio Advies Groep Dussen en helpt je graag met  de RegioBank, je particuliere en zakelijke verzekeringen. Ze neemt graag de tijd voor een gezellig praatje en om je de informatie te geven rondom onze producten.

Martijn
Martijn
HYPOTHEEkadviseur

Martijn werkt bij Regio Advies Groep Dussen als hypotheekadviseur. Hij is je aanspreekpunt voor alle vragen rondom hypotheken.

Tycho
200218RB-130
Hypotheek adviseur

Tycho werkt bij Regio Advies Groep Dussen als hypotheekadviseur. Hij is je aanspreekpunt voor alle vragen rondom hypotheken.

Theo
200218RB-110
Administratief medewerker

Theo ondersteunt met het opmaken van dossiers en de administratieve afhandeling van dossiers. Door zijn jarenlange ervaring in de hypotheekwereld is hij ook een goede bron van kennis.

Tex
Tex kantoorhond
Kantoorhond

Tex werkt parttime bij Regio Advies Groep Dussen als kantoorhond. Hij zorgt voor gezelligheid, komt af en toe een poot geven of een aai over de bol halen. Tex is gek op tennisballen, snoepjes en rondjes rennen door kantoor.