Dussen

Oorsprong Regio Advies Groep Dussen

Regio Advies Groep Dussen is inmiddels een begrip in de regio Altena. Barto heeft in 2001 het assurantiekantoor overgenomen in Dussen. Sinds 2001 is het familiebedrijf flink gegroeid en is het een echt begrip in de regio. Barto, Timo, Peter, Colinda, Laura, , Bianca, Theo, Tycho en Martijn staan graag voor je klaar!

Onze missie?

Wij streven ernaar met onze klanten een totaal relatie aan te gaan waarbij gerekend kan worden op een onafhankelijke en toonaangevende dienstverlening. Ons uitgangspunt is het aangaan van een duurzame adviesrelatie waarbij wij onze klanten bijstaan bij alle financiële risico’s die op hun pad komen.

Onze missie willen wij verwezenlijken door:

  • Een duidelijke focus op het inspelen op veranderingen waardoor onze relaties een advies krijgen op basis van de laatste ontwikkelingen
  • Een persoonlijke benadering waardoor wij de behoefte van onze klanten signaleren en eigen oplossingen ontwikkelen
  • Leveren van een optimale dienstverlening waarbij onze klanten veel werk uit handen wordt genomen
  • Onze eigen medewerkers te stimuleren zich voortdurend te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en door middel van permanente educatie
Dichtbij en persoonlijk

Regio Advies Groep Dussen onderscheidt zich in de markt door een persoonlijke benadering waarbij je altijd terecht kunt met uw vragen.
Regio Advies Groep Dussen werkt met een team van negen enthousiaste medewerkers. Ook zijn wij zelfstandig adviseur van de RegioBank. Wij bieden onze dienstverlening aan in het Land van Heusden en Altena, de Bommelerwaard, de Rivierenlanden en Gorinchem en omstreken.

Je Financiele situatie goed geregeld bij Regio Advies Groep

Eenvoudig, persoonlijk en vertrouwd; dat is zaken doen via Regio Advies Groep Dussen de RegioBank in Dussen (zelfstandig adviseur).

Team klein 330x115

Ons team

Het team dat alle financiële zaken voor je op professionele wijze regelt bestaat uit 9 medewerkers. Wij werken vanuit persoonlijke aandacht en integriteit. Naast hard werken houden we ook wel van een feestje en borrelen we regelmatig ergens in de regio.

Dienstverlening

Dienstverlening

Wij willen je graag wegwijs maken in onze dienstverlening. Hierbij zijn gemak, vertrouwd en deskundigheid belangrijke sleutelwoorden. Jij als klant staat centraal in onze dienstverlening. Wij werken vanuit jouw persoonlijke situatie en wensen. Dit is voor ons de leidraad in onze dienstverlening.

privacy-330x150

Privacy

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons. Wij zullen altijd proberen integer met je gegevens om te gaan. Via het document hieronder lees je er meer over.