Regio Advies Groep Dussen (RAGD)

Je financiele partner in altena!
Dichtbij, betrokken, persoonlijk, sociaal & lokale verbondenheid. Daar staan wij voor!

Het team dat alle financiële zaken voor je op professionele wijze regelt bestaat uit 9 medewerkers. Wij werken vanuit persoonlijke aandacht en integriteit. Naast hard werken houden we ook wel van een feestje en borrelen we regelmatig ergens in de regio.

Wij willen je graag wegwijs maken in onze dienstverlening. Hierbij zijn gemak, vertrouwd en deskundigheid belangrijke sleutelwoorden. Jij als klant staat centraal in onze dienstverlening. Wij werken vanuit jouw persoonlijke situatie en wensen. Dit is voor ons de leidraad in onze dienstverlening.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons. Wij zullen altijd proberen integer met je gegevens om te gaan. Via het document hieronder lees je hoe wij hiermee omgaan. Onze adviseurs staan je hierover ook graag te woord!

OVer Regio Advies Groep Dussen (RAGD)

Regio Advies Groep Dussen staat voor een persoonlijke benadering waardoor je altijd terecht kunt met je vragen. Bij ons ben je geen nummer en word je gewoon netjes geholpen. Dit doen wij op de manier waar we zelf ook geholpen zouden willen worden.

Daarnaast is Regio Advies Groep Dussen een echt familiebedrijf. In totaal werken wij met negen enthousiaste adviseurs waarvan drie familieleden en sinds 2020 hebben we een heuse kantoorhond.

Ook zijn wij zelfstandig adviseur van de RegioBank. Wij bieden onze dienstverlening aan in het Land van Heusden en Altena, de Bommelerwaard, de Rivierenlanden en Gorinchem en omstreken.

Oorsprong Regio Advies Groep Dussen (RAGD)

Regio Advies Groep Dussen is inmiddels een begrip in de regio Altena. Barto heeft in 2001 het assurantiekantoor overgenomen in Dussen. Sinds 2001 is het familiebedrijf flink gegroeid en is het een echt begrip in de regio. Barto, Timo, Peter, Colinda, Laura, Bianca, Theo, Tycho en Martijn staan graag voor je klaar!

In 2021 bestaat Regio Advies Groep Dussen daarmee 20 jaar! Daarvoor was Regio Advies Groep Dussen bekend als “Assurantiekantoor de Ronde”.