Regio advies groep Dussen, wij zijn jouw zelfstandig adviseur voor de regiobank in de Regio!

Wij van Regio Advies Groep Dussen zijn zelfstandig adviseur van de RegioBank in Dussen. Je financiële partner in Altena!

Klanten geven ons een 9,3*

De betaalrekening van RegioBank krijgt volgens recent onderzoek van de Consumentenbond de hoogste waardering*. Ook voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken.

* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond juni 2019

Overstappen

Je bent van harte welkom. Je kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar de RegioBank in Dussen is zo geregeld! Wij helpen je graag de overstap gemakkelijk en snel te regelen.

Zakelijk

Of je nu een zzp’er of mkb’er bent of een vereniging of stichting vertegenwoordigt, bij RegioBank kies je de betaal- of spaarrekening die bij jouw situatie past. Daarnaast heb je altijd toegang tot je  betaal- en spaarrekening via onze handige app of internetbankieren!

Jongwijs

Hoe leer ik mijn kind veilig pinnen? En wat de waarde van geld is? JongWijs is een speciaal pakket voor je kind waarmee hij/zij kan leren wat goed sparen en verstandig uitgeven is. Ook als ouder helpen we je met praktische tips die passen bij de leeftijd van je kind.

Zilvervloot sparen

Zilvervloot Sparen is een spaarrekening voor je kind tot 18 jaar. Je kind ontvangt over de inleg een aantrekkelijke rente. Je kind krijgt op zijn of haar 18e verjaardag 1% premie over de inleg minus de opnames per volledig spaarjaar. Een mooie beloning voor jaren trouw sparen. Een ideaal cadeau bij de geboorte van een (klein)kind.

Wie is de RegioBank in Dussen?

Wij zijn jouw bank

De kracht van RegioBank is terug te brengen naar twee woorden: Regio en Bank. ‘Regio’ staat voor persoonlijk, in de buurt, nuchter en direct. ‘Bank’ staat voor solide en betrouwbaar. We kiezen ervoor om te bankieren zoals het bedoeld is. Met de bank in de buurt, de klant centraal maar ook digitaal en volgens de laatste trends!

Dichtbij en persoonlijk

Om dat waar te maken, is Regio Advies Groep Dussen dicht bij je in de buurt aanwezig met  een baliefunctie en medewerkers die je kennen, een kantoor waar je makkelijk binnen kunt wandelen. Wij kennen geen 0900 nummer maar wel direct persoonlijk contact. Loop gerust eens binnen voor een bakje koffie!

Zonder poespas

De RegioBank in Dussen is een bank zonder poespas. Geen marmeren vloeren of dure producten. Iedere klant is even belangrijk en krijgt advies op maat, ongeacht de financiële situatie. De adviseurs van RegioBank zijn geworteld in de regio. Zij kennen de omgeving en spreken de taal van de klant. Zij brengen complexe financiële onderwerpen terug naar begrijpelijke verhalen. Dit betekend voor jou een eenvoudige en heldere uitleg over producten met aantrekkelijke tarieven.

Niels vertelt: daarom sloot ik mijn hypotheek bij RegioBank

Niels is klant bij RegioBank. Hij sloot een hypotheek bij zijn Zelfstandig Adviseur en vertelt waarom hij dit zo’n fijne ervaring vond.

Oorsprong regio bank te dussen

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van  Dussen, een gezellig dorp in het Land van Heusden en Altena. Dussen heeft een prachtig 13e eeuws kasteel en is ook nog eens gelegen aan de Bergsche Maas.

Naast dat wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn, bemiddelen wij ook in particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en financieringen. Een ideale combinatie, waarmee wij je optimaal kunnen bedienen als financieel adviseur.

Een vertrouwde naam in de buurt

In 2001 werd Barto Boiten eigenaar van Regio Advies Groep Dussen en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bekende en vertrouwde naam in Dussen en omgeving. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk dat je vertrouwd bent met onze medewerkers.

Regio Advies Groep Dussen BV is een familiebedrijf met Laura en Timo Boiten als tweede generatie in de zaak. En Peter de Haas is inmiddels al zo lang in dienst dat ook hij niet meer weg te denken is.

Al je financiële zaken

Bij ons kun je al je financiële zaken regelen. Van het openen van een betaalrekening, het afsluiten van een verzekering tot een aanvulling op uw pensioen of de financiering van een woning. Wij bieden dit alles onder één dak.

RegioBank

Thuis in het MKB

Bent u ondernemer? Wij kennen de risico’s die bij u spelen. Bij ons kunt u terecht voor een zakelijke betaal- en spaarrekening van RegioBank en met een goede analyse houden we uw verzekeringsportefeuille en -kosten overzichtelijk.

Bent u op zoek naar advies, of wilt u graag kennis maken onder het genot van een kopje koffie? Loop gerust eens binnen, wij helpen u graag verder!