Voor al je particuliere verzekeringen
Regio Advies Groep Dussen
WIJ NEMEN JE ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Wij helpen je graag om het je zo makkelijk mogelijk te maken! Jou zoveel mogelijk ontzorgen dat is ons motto. Wij nemen je dan ook alle administratieve rompslomp uit handen. Wil je alle schadeverzekeringen in één pakket onderbrengen? Dat kan uiteraard ook bij Regio Advies Groep Dussen. Voor een goede prijs en prima kwaliteit!

Autoverzekering
Autoverzekering

Met onze goede autoverzekering kun je er zeker van zijn dat je auto goed en goedkoop verzekerd is. Zo ga je met een prettig gevoel op weg. Onze autoverzekering combineert een scherpe premie met een uitgebreide dekking en uitstekende service.

woonhuisverzekering
Woonhuisverzekering

Met onze woonhuisverzekering is je woning goed en voordelig verzekerd tegen bijna alle plotselinge gebeurtenissen. Niet alleen je woning, maar ook je tuininrichting, het glas, de fundering en bijgebouwen zoals garages, bergingen en tuinhuisjes zijn verzekerd.

Aansprakelijkheidsverzekering
Aansprakelijkheid

Met een aansprakelijkheidsverzekering van Regio Advies Groep Dussen ben je goed verzekerd! Je kunt je verzekeren voor aansprakelijkheid van jezelf, een gezinslid of bijvoorbeeld een huisdier. Een ongeluk zit soms in een klein hoekje!

reisverzekering
REISVERZEKERING

De adviseurs van Regio Advies Groep Dussen helpen je graag bij het vinden van een goede reisverzekering. Van een weekendje in Nederland tot aan een luxe cruisetocht over de Atlantische oceaan. Naast de doorlopende reis- en kortlopende reisverzekering bieden we ook zakelijke reisverzekeringen & lang op reis verzekeringen aan.

Zorgverzekering
ZORGVERZEKERING

Een goede zorgverzekering vinden wij belangrijk. De zorgverzekeringsspecialisten van  Regio Advies Groep Dussen helpen je om  een goede, goedkope en passende zorgverzekering te bieden. Heb je een goede zorgverzekering maar geen collectiviteitskorting? Wij kunnen je bij de meeste verzekeraars een aantrekkelijke korting bieden.

Levensverzekering
LEvensverzekering

Wil je het risico bij overlijden afdekking door een overlijdensrisicoverzekering of uitvaartverzekering? Dan ben je bij de adviseurs van Regio Advies Groep Dussen aan het juiste adres. Wij adviseren je er graag over. Een begrafenis of crematie kost bijvoorbeeld veel geld. Met een uitvaartverzekering hebben je nabestaande een geldbedrag om de uitvaart betalen.

HOE KUNNEN WIJ je HELPEN MET SCHADE?

Naast een goede premie vinden wij het ontzettend belangrijk dat je in geval van schade een goede service wordt geboden. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen je graag met het zo snel en vlekkeloos mogelijk oplossen van de schade. Door onze jarenlange ervaring en connecties kun je rekenen op een professionele afhandeling van de schade.

Noodsituatie

Heb je een noodsituatie? Bijvoorbeeld bij een aanrijding en je voertuig kan niet meer rijden of bij een brand. Neem dan contact op met de alarmcentrale van je verzekeraar.

Contact

Heb je een schade maar is er geen noodsituatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.