Voor al je zakelijke verzekeringen

Regio Advies Groep Dussen
WIJ NEMEN JE ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Wij helpen je graag om het je zo makkelijk mogelijk te maken! Jou zoveel mogelijk ontzorgen dat is ons motto. Wij nemen je dan ook alle administratieve rompslomp uit handen. Wil je alle schadeverzekeringen in één pakket onderbrengen? Dat kan uiteraard ook bij Regio Advies Groep Dussen. Voor een goede prijs en prima kwaliteit!

arbeidsongeschiktheidsverzekering
ARBEIDSONGESCHIKTHEID

Een arbeids­ongeschiktheids­verzekering (AOV) zorgt ervoor dat je als ondernemer niet zonder inkomen komt te zitten als je niet kunt werken. Je zorgt zelf voor een financieel vangnet, omdat je meestal geen uitkering krijgt van de overheid. Als je onverwacht ziek wordt of een ongeval heeft, ontvang je via de arbeids­ongeschiktheids­verzekering een maandelijkse uitkering. Als je zelfstandig ondernemer bent, is een AOV een belangrijke verzekering om te overwegen. Je wilt natuurlijk niet zonder geld komen te zitten als je onverwacht ziek raakt.

ZZP verzekering
ZELFSTANDIGE ZONDER PERSONEEL (ZZP)

Ga je binnenkort starten als ZZP’er? Of ben je al gestart als ZZP’er en wilt je de risico’s eens goed doornemen? Wij helpen je graag met de inventarisatie en het beheersen van de risico’s voor u als ondernemer. Wat gebeurd er bijvoorbeeld als je arbeidsongeschikt raakt of als je schade aan iemand anders toebrengt? Wij helpen je graag met zoeken naar een oplossing op maat!

Ook kun je bij ons terecht voor een zakelijke betaal- en spaarrekening. Zo kun je bijvoorbeeld sparen voor een nieuwe bedrijfsauto of bus.

Cyberverzekering
CYBERVERZEKERING

Een gerichte (computer) hack of het verlies van een laptop kan grote gevolgen hebben. Denk maar aan verlies van klantinformatie of personeelsgegevens, het in verkeerde handen komen van betaalkaartgegevens, schade aan het IT netwerk of derving van online inkomsten en reputatieschade.

Ziekteverzuimverzekering
ZIEKTEVERZUIMVERZEKERING
Kan een medewerker door ziekte of een ongeval niet werken? Dan moet de werkgever zijn loon doorbetalen. Met de verzuimverzekering verzeker je alle medewerkers die een arbeidsovereenkomst met je onderneming hebben. Vaak heeft een gunstig ziekteverloop een goede uitwerking op de premie.
Aansprakelijkheidsverzekering zakelijk
AANSPRAKELIJKheid

Als je een bedrijf hebt, kan het gebeuren dat je schade maakt bij jouw klanten tijdens het werk. Denk maar eens aan een schildersbedrijf dat een pot verf over de vloerbedekking laat vallen. Met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) ben je verzekerd voor de schades die tijdens het werk worden veroorzaakt.

garageverzekering
GARAGEVERZEKERING

Garage- en autobedrijven lopen specifieke bedrijfsrisico’s. Een ongeluk kan altijd gebeuren, ook al heb je goed personeel dat werkt volgens alle veiligheidsvoorschriften. Wij nemen jouw financiële zorgen uit handen met een verzekering die speciaal is afgestemd op jouw bedrijfstak.