Verzekeringen
Particuliere- en zakelijke verzekeringen
Sommige verzekeringen zijn verplicht, andere verzekeringen zijn gewoon erg handig! De meeste verzekeringen geven je vooral zekerheid op minder risico’s als er iets mis gaat. Dan is het geld in ieder geval al geregeld en bespaar je een hoop ellende. Wat wel belangrijk is, is dat je weet voordat je een verzekering afsluit wat deze precies inhoud en wat de voorwaarden van de verzekering zijn. Op regioadviesgroepdussen.nl geven wij informatie over verzekeringen en proberen wij je hiermee een stukje op weg te helpen met het vinden van de juist verzekering. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over!
PArticuliere verzekeringen
Wij zijn je onafhankelijke verzekeringsadviseur in de regio. Onze persoonlijke adviseurs helpen je graag bij het inventariseren van de risico’s met een persoonlijke service. Gewoon bij je thuis overdag of in de avond. Duidelijke taal en weten waar je aan toe bent. Tegen een scherpe premie, uitgebreide voorwaarden en aangepast op je persoonlijke situatie.
  • Persoonlijk advies
  • Uitgebreide dekking
  • Scherpe premie
Zakelijke verzekeringen
Je wilt bij het sluiten van een verzekering niet teveel betalen. Door het grote verzekeringsaanbod en de onderlinge concurrentie kunnen de premies sterk van elkaar verschillen. Het vinden van een goede verzekering met een juiste premie kan voor soms lastig zijn. Regio Advies Groep Dussen adviseert in verzekeringen van de meeste verzekeraars. Verzeker wat nodig is dat is ons motto.
  • Persoonlijk advies
  • Uitgebreide dekking
  • Scherpe premie

Downloads

Download hieronder je handige formulieren van Regio Advies Groep Dussen