Zakelijk betalen en sparen
Of je nu zzp’er of mkb’er bent of een vereniging of stichting vertegenwoordigt, bij RegioBank kies je de betaal- of spaarrekening die bij jouw situatie past.

Mijn RegioBank Zakelijk

Met Mijn RegioBank Zakelijk heb je alles wat je nodig heeft om online te bankieren. Je kunt bijvoorbeeld batchbetalingen versturen. Handig voor het uitbetalen van salarissen van je personeel. Ook kun je transacties downloaden en uploaden. Bijvoorbeeld van en naar je boekhoudpakket. Je logt veilig in met een digipas, die je van RegioBank ontvangt. De transacties die je nog over hebt in je betaalpakket, vindt je in Mijn RegioBank Zakelijk. Wil je bundels bijkopen? Ook dit regel je direct in Mijn RegioBank Zakelijk.

MKB Rekening

De MKB Rekening van RegioBank is een compleet en voordelig betaalpakket voor de zzp’er en het mkb. Voor een vaste prijs per maand ontvang je een betaalrekening, betaalpas, spaarrekening én Mijn RegioBank Zakelijk.

Verenigingen en stichtingen

Speciaal voor verenigingen en stichtingen heeft RegioBank een overzichtelijk en voordelig betaalpakket. Voor dit pakket betaalt u een vast bedrag per maand, het abonnementstarief.

Zakelijk sparen

Zakelijk sparen op een speciale spaarrekening: MeerKeuze Sparen. Deze rekening kan bestaan uit een vrij deel en een vast deel. Het vrije deel kun je dagelijks opnemen. Het vaste deel zet je voor een korte of langere tijd weg. Over beide delen ontvang je rente.