Zakelijk lenen

Zakelijk lenen op een manier die bij je past

Als ondernemer heb je plannen genoeg. Waar liggen de kansen en hoe kun je die realiseren? Misschien wil je jouw bedrijf uitbreiden of het assortiment verruimen. Of heb je een zakelijke financiering voor je bedrijfspand nodig. Wij denken met je mee over hoe je jouw plannen financieel kunt uitvoeren.

Als lokale adviseur zijn we betrokken bij jou en je bedrijf. Dat helpt enorm, want daardoor hebben we aan een half woord genoeg. We zijn graag je deskundige gesprekspartner en vertrouwenspersoon bij het realiseren van je plannen. Ook als het om zakelijk lenen gaat.

Bedrijfshypotheek
Bedrijfshypotheek

Een bedrijfspand kopen of herfinancieren

Een zakelijke hypotheek tot € 1 miljoen

Een lange looptijd van 20 jaar en gunstige rentetarieven

Rekening-courant Krediet
Rekening courant krediet zakelijk

Flexibel geld opnemen en terugstorten

Kredietlimiet tot maximaal € 50.000,-

Elke dag opzeggen zonder extra kosten

Zakelijke financiering en het BKR

Als je bij ons een zakelijke financiering wilt afsluiten, kijken we naar je inkomsten en financiële verplichtingen. Maar de RegioBank doet ook een check bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). We willen namelijk niet dat je in de geldproblemen komt.

Wat doet het BKR bij zakelijke financieringen?

Het BKR registreert natuurlijke personen die aansprakelijk zijn voor zakelijke financieringen van meer dan €1.000 en met een looptijd langer dan een maand. Het BKR noemt dat een positieve registratie.

Een negatieve kredietregistratie

Als je een betaalachterstand hebt, krijg je altijd eerst een aantal herinneringen. Betaal je niet? Dan wordt er door de bank contact met je opgenomen om je situatie te bekijken. Kun je de achterstand op je zakelijke lening of roodstand op je zakelijke krediet niet op tijd betalen? Dan moet dat worden gemeld bij een achterstand van meer dan € 250 worden gemeld bij het BKR. Het BKR noemt dat een negatieve kredietregistratie.